.. Klart Maiiiia ska ha en väska ..

Marias pojkvän kom hem i tisdags efter en till vända till Kosovo eller vart han nu är. Innan han åkte hem skulle han åka förbi den Amerikanska campen och köpa grejer, bl a väska till henne. Han undrade om det funkade med Burberry!!!!
Jag avis.... nääääää
Men jag tänkte att jag ska ju inte vara värre än han, klart Maria ska ha en märkesväska av mig med.....Mycke bling och grejs på denNärbild på blomdekorationerna, de vita rosorna är från Inkywings, helt underbart söta. Den vita mitten på mellanblomman är faktiskt från mitten av en bh...... oooopppps hur det kan bliSom ni ser, det är en Friis och Company.... my favoriteÅ så insidan ocksåHon borde blivit lite surpricad när hon fick min märkesväska på posten......

.. Ett födelsedagskort


En liten väska av cardstock, papper, blommor, band, halvpärlor och bling bling
Har snott idén av Åsa, hon har mått och beskrivning på sin blogg.Så baksidan, inte så mycket att visa upp kanske, men ser att jag nog borde beställa en egen stämpel på Inkywings. Ja jag ska nog ta och göra detGrattishälsning på insidan
Stämplarna från, ja gissa....... jovisst, Inkywings

.. Lite nya sakerI lördags var jag till Falun för att beställa nya glasögon åt Jonathan. Självklart var jag bara tvungen att göra ett besök på Pappersvinden. Hade lite dåligt med tid och en helt ointresserad Jonathan med mig in i butiken så jag han inte med att pilla och titta på allt. Men ivarje fall så köpte jag några ProMarkers till, en förpackning blommor och så en Decorating Chalks låda.

Så idag har jag provat på lite, blev nästan lite kär i torr chalksen, jäklar va lätt det var att skugga med den.Nu ska vi se här, motiven är färglagda med ProMarkers, skuggade med torrchalk, stämplar från InkyWings och Panduro. Biljetten har jag fipplat till själv med dator. Bandet och spetsen är från mors lampskärmstillverkning. Det prickiga papperet har gröna prickar, varför allt grönt försvann har jag ingen aning om.

.. Grattis grattis grattis

Ett litet grattiskort blev det i helgen. En kompis fyller år och då passar det väl bra att göra ett kort till henne. Hon ska få det i morgon när vi förhoppningsvis träffas.Bakgrundspapper från Making Memorys, randigt papper från Cloud 9 design, blommor ur The bigger bag, kristaller från Panduro, CS, pärltråd, punchinella och stämplar från InkyWings, bandet från mammas lampskärmsmaterial.
Helt otroligt, jag vet vad allt var för nått.... jo en grej till, texten grattis är embossad.Å som vanligt, kort som ska ges bort ska vara fina på baksidan med.

Ny stämpel

Öppet i lagret på Inkywings igår och jag var ju bara tvungen att åka dit.... Blev några nya stämplar, papper, band!

Idag har jag knåpat ihop det här kortet.Allt utom halvpärlorna är från Inkywings, promarkers, stämplar, blommor, pärltråd, gluedots...

.. Det där rosa kortet är klart nu da

Här är det rosa kortet. Rosa CS, rosaprickigt papper från någon pappersmakare.... blommor, punchinella och stämplar från InkywingsSom sagt var, genom Åsa har jag fattat att ska det va så ska det va snyggt på baksidan också. Så en liten dekoration av annat papper och en stämpel från Kortmakarna Å så insidan utskriven på datorn och stämplad med clearstamp swirlar. En del av linjerna i swirlarna är embossade med genomskinligt pulver. Jäklar vad roligt det var da, köpte pulver igår på Panduro och det här är första testet.


RSS 2.0