.. Ett nytt grattiskort ..

En kompis fyller år om några dagar och då ska hon få det här kortetMin lilla underbara älvstämpel från Eat Cake Graphics, han är så otroligt söt. Textstämpeln är också från samma ställe.Insidan, stämplad med mina magnetstämplar och blomstämpeln är en bit av en collagestämpel som jag köpt på Inkywings.Självklart har jag smackat dit min egen stämpel på baksidan

.. Viktväktarna kan vara bra att ha ibland..

När man går på viktväktarna och fixat 10 % så får man en nyckelring!
Kolla va praktisk den är till mina ProMarker-färgprover


.. Ett grattiskort ..

Jag har gjort ett grattiskort som mamma ska ge bort nästa helg till sina goda vänner som tillsammans fyller 145 år!
Jag har använt limefärgad cs, papper från Prima Marketing, sammetsband och min nyaste investering.... magnetstämpel, stämpel köpt på Inkywings färglagd med ProMarkers.Insidan, jag hoppas att text och utseende passar fru mor...Å så baksidan lite dekorerad och min personliga stämpel

.. Ett kort till en kollega ..

Har knåpat ihop ett kort till en kollega som förlorat sin dotter för några veckor sedan. Jag har inga ord, vet inte vad jag ska säga, vet inte vad jag kan göra i hennes svåra situation.På baksidan har jag satt vitt papper som jag stansat ut spetsmönster med min nya Fiskars punch och stämplat med min personliga stämpel från Inkywings.


.. Tack och hej då Darek ..CS, mönsterpapper, tags, blommor, blad, band, dewdrops, bling, pärlfloss, ja typ allt inhandlat på Inkywings.Kramstämpeln från Inkywings, älvan från StämpelbodenMin alldeles egna stämpel från...... ja men gissa... kan det va Inkywings tro!!!
Tagsen är infärgad med distresser, tea dye sprayat och kanterna chalkade med vintage photo

.. Påsk ..

Snart är det ju påsk och jag brukar inte skicka kort till höger och vänster, eller för att vara helt ärlig.... jag brukar aldrig skicka påskkort, men i år blir det några som ska skickas. Det är ju så himla roligt att pyssla.Få se här, jo tammefasiken, allt är köpt på InkyWings! Nja, inte tyllen då, den har jag köpt till bröllopskorten på Tygcentra här hemma i Leksand.Å så den här underbara ängladockan från hÄnglar som jag köpt, ja gissa....Å här är hon i gult, målad med ProMarkers och min nya idol, blender
.. Bröllop ..

Länge sedan jag uppdaterade här men jag har inte legat på latsidan för det. Mariann har gift sig och bröllopet var jättehemligt.
Inbjudningskort till släkten, placeringskort och pysselpåsar till barnen har jag pysslat med som en galning.
I hastigheten glömde jag ta kort på inbjudningskorten, det med ängeln var bara ett provkort för att visa ett förslag till layout och text.
De som skickades ut blev med hjärtan med spetskant från InkyWings, ljust blommigt papper, vit cardstock och en blandning av blommor i vitt, grått och rött, vit pärlfloss, dewdrops och pärlemohjärtan och så lite silverfärgad stickles.

Insidan på de riktiga korten blev ungefär så här


Placeringskorten, damernas är dekorerade med primarosor och pärlfloss


En av påsarna med pyssel till barnen

RSS 2.0