.. Jag är så kär ..Äntligen, äntligen har Lisa på Inkywings pressat min efterlängtade Dockängel. Jag är hur glad som helst!
På den här bilden syns min nya passion, hÄngeln är målad med ProMarkers och jag har använt Blender för de ljusare partierna, nöjd så nöjd så nöjd.

Hur kunde jag tro att det skulle gå att leva utan Blender???

Trallar vidare här i livet, måste hoppa upp på hojen nu som står här i rummet och trampa loss några minuter eller mer...

.. Min nya ängel hÄngel ..

Lisa på Inkywings hade öppet på lagret. Köpte på mig ett par underbara stämplar, nya dekorationer, några nya papper och ännu mera dekorationer.Tänkte skicka det här kortet till en riktig goding som faktiskt inte har en aning om vad scrapbooking är.Här är en detalj, rivna och chalkade kanter, spets bakom, öljetter och ett band knytet som en korsettBlomdekorationen på framsidan. Nya primablommor, Lisas underbara rosor i grått, och en ny rolig grej, små pärlor som man limmar på och så klart, min älskade pine punch.InsidanInsidan med Tack för Kaffet!

Om jag hoppas på en ny dejt??? Jajjemensan

.. Ett vintagekort ..Tre lager olika papper som jag har gått hårt åt med kantrivaren monterat på cardstock.
Papperet i rutan och grattislappen är sprayad med distress och stämplad.

.. Min nya pine punch ..

Hur glad blev väl inte jag när Åsa kom upp på jobbet med den nya punchen som jag beställt för några veckor sedan. Hem och pyssla som ett skott.

Här är helgens kort, tycker jag har för lite motivstämplar! Nån som känner igen dilemmat???
Men ivarje fall, inspirationen har jag hämtat från Maya i Inkywings designteam. Mitt alster är inte i närheten av hennes vackar kort, men va fan, nån stans måste jag ju börja.

FramsidanInsidanInsidan lite närmareÅ så baksidan också

.. Jag ska aldrig ........

Jag ska aldrig mer göra ett kort direkt på cardstocken! Nä, det funkar inte för migRSS 2.0