.. Facelift av skräphörnan ..

Jag har varit grymt missnöjd med min lilla pysselhörna, det har alltid sett stökigt ut och varit alldeles för trångt. Så en det fick bli en tur till Ikea för att köpa hyllor och skrivbord i deras serie Expedit. Å nu är jag grymt nöjd!!!

En bild på hur det var innanÅ så här blidde detBilden är tagen med min Iphone och den kameran kan ingen skryta med....

.. Grattiskort till Inkywings födelsedagscrop ..

å inte blev det nått kort från mig heller.... nä det blev en påse =)
.. Grattiskort ..Grattistexten sitter ihop med den vita cardstocken och är utskuren med Sillen. Hänglarna är målade med ProMarkers. Mönsterpapperet är så pass blommigt så jag valde att inte ha någon mera dekoration.

.. Hjärtligt värre ..Hjärtat i band är utskuren med min Silhouette, stämpeln är från Inkywings och blommorna har jag stansat ut med Nellie Snellens blompunch som embossar. Papperet är från BoBunny

.. Kort med distressruta ..En av Inkywings utmaningar var att göra ett kort med distressruta. Jag har gjort en ruta av Aged Mahogny, Fired Brick och lite Vintage Photo som jag sen stämplat med en textstämpel och Inkywings fjärilar. Det blå prickicka papperet är från Magnolia

.. Egengjort presentpapper ..Papperet är stämplat med flera olika små stämplar från Inkywings och sen har jag sprayat på med minimisten Teadye distress som jag blandat i Perfect Pearls så det glittrar jättemycket irl.

.. Kort från Inkywings skiss ..Ett bidrag till Inkywings födelsedagscrop

.. Monochromatiskt grönt ..Det blev riktigt underlig grönfärg på det här kortetHär är den gröna färgen mer rätt.


.. Spindelfobi ..

Annika på jobbet är rädd för spindlar.... Hon tycker spindlar är så pass äckliga så det här kortet har hon ställt bakom datorn!

Spindlarna, spindelnäten  och bokstäverna är utskurna med min Sillhouette

.. Grattis till Malte ...

Mammas kusin Malte fyllde 70 år för ett tag sedan
RSS 2.0